Verzenden & bezorging

Je wilt je kaarten natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben!  We doen daarom ons best dat je ze zo snel mogelijk ontvangt. Hier lees je meer over de verzend- en bezorgtijden van de (geboorte)kaarten.

 

Aangepaste lever- en bezorgtijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden aangepaste productie- en levertijden. Ook kan de bestelling iets langer onderweg zijn, vanwegde drukte bij de bezorgdiensten. Op deze pagina vind je alle informatie over de levertijden tijdens de feestdagen.

Verzending en bezorging van de kaarten (buiten de feestdagen)

Voor kaarten geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen.

Heb je een folie-kaart, houten kaart of een kaart met een bijzondere vorm of ronde hoeken besteld? Dan komt er een extra productiedag bij.

Wist je dat we ook een verzendservice hebben? Dan worden de kaarten rechtstreeks naar je vrienden en familie toegezonden.

Bezorging proefdruk (binnen Nederland)

De proefdruk wordt met brievenbuspost van PostNL naar je verzonden. De bezorging zal er in Nederland 1-3 werkdagen over doen.

Bezorging eindbestelling (binnen Nederland)

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 17:00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Heb je een folie-kaart, houten of kartonnen kaart of een kaart met ronde hoeken besteld? Dan komt er een extra productiedag bij.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 17:00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Heb je een folie-kaart, houten of kartonnen kaart of een kaart met ronde hoeken besteld? Dan komt er een extra productiedag bij. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. 

Zondagproductie

Ook op zondag wordt er geproduceerd en verzonden. De deadline voor de zondagproductie is 17.00 uur, waarna deze pakketten op maandag bezorgd zullen worden (m.u.v. folie-kaarten, houten en kartonnen kaarten en kaarten met bijzondere vormen of ronde hoeken). Voor de zondag geldt dit overigens alleen voor de pakketbestellingen en speciaal rouwdrukwerk. Brievenbuszendingen (zoals proefkaarten en orders met minder dan 20 kaarten) worden op maandag aangeboden bij PostNL. 

Bezorging proefdruk (naar Belgie)

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt hier ook een track en trace-code voor.

Bezorging eindbestelling (naar België)

Bestellingen van minder dan 20 kaarten worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Je kunt ook kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen en je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €2,95 extra.

Een bestelling van meer dan 20 kaarten wordt met de pakketpost verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor.

Let op: in België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

Andere landen waar we bezorgen

We bezorgen ook in de volgende landen:

Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Verzendkosten

Reguliere postzending: €3,95
Upgrade brievenbuszending: €4,95 (voor proeven en orders met oplage >20 stuks)
Pakketverzending: €5,95