Stokwolf kaartenlab > Verzending & bezorging

Verzending & bezorging

 

Hier vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes.

Voor alle kaarten geldt: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen.

Heb je een folie-kaart, houten kaart of een kaart met ronde hoeken besteld? Dan komt er een extra productiedag bij.

Wist je dat we ook een verzendservice hebben?

Bezorging tijdens het coronavirus

De post werkt gewoon door, maar door drukte van online bestellingen, kan er een langere levertijd onstaan. De actuele informatie vind je hier.

Bezorging proefdruk (binnen Nederland)

De proefdruk wordt met DHL naar je verzonden en je ontvangt hiervan een track en trace-code. De bezorging kan er in Nederland 1-2 werkdagen over doen.

Bezorging eindbestelling (binnen Nederland)

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan er in Nederland 1-3 werkdagen over doen. Als je voor 14:00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een besteldeadline van 17:00 uur. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 14:00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaarten geldt zelfs een 'besteldeadline' van 17:00 uur. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn, worden in de regel op zaterdag bezorgd.

 

Bezorging proefdruk (naar Belgie)

Proefdrukken worden met DHL verzonden en zijn er in de regel binnen 1-2 werkdagen. Je ontvangt hier ook een track en trace-code voor.

Bezorging eindbestelling (naar België)

Bestellingen van minder dan 20 kaarten worden met de brievenbuspost verzonden, de Nederlandse post draagt deze over aan Bpost. Brievenbuspost naar België kan er wel 5-8 dagen over doen. Je kunt ook kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen en je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €2,95 extra.

Een bestelling van meer dan 20 kaarten wordt met de pakketpost verzonden en in de regel binnen 2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt hier een track en trace-code voor.

Let op: in België wordt niet altijd post op zaterdag bezorgd.

 

Andere landen waar we bezorgen

We bezorgen ook in de volgende landen:

Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.