Garantie

 

Milieu en duurzaamheid

Het milieu is erg belangrijk voor Stokwolf. Alle kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier.  Lees hier alles over FSC.

Verder worden digitale drukpersen gebruikt. Omdat per bestelling precies het aantal produceren wat de klant via de webshop bestelt, ontstaat in het bestel- en leverproces geen onnodig afval. Het drukproces maakt gebruik van voor de mens volstrekt onschadelijke - dus 100% niet giftige - ‘droge inkt’ (toner), waarbij tijdens het drukproces bovendien niets verloren gaat. Het drukproces maakt geen gebruik van alcohol, oplosmiddelen, ontvlambare materialen of andere chemische stoffen die belastend voor het milieu en voor de mens kunnen zijn.

Garantie

Voor alle artikelen die je in deze webshop koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, bent je ontevreden of wilt je een product aan ons retourneren? Neemt dan alstublieft contact met ons op.

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de dienstverlening of heb je een klacht, dan vraag ik je dit binnen 14 dagen aan mij kenbaar te maken door een bericht te sturen. 

Herroepingsrecht

Producten die op maat worden gemaakt,  zoals geboortekaartjes, vallen onder maatwerk. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na overeenkomst definitief. Ben je niet tevreden? Neem dan contact met mij op, dan kijken we hoe we dit oplossen.

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht, of bent vergeten aan te passen. Voor deze onderdelen is Stokwolf kaartenlab niet verantwoordelijk.

Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op de pagina over bezorging.

Veilig betalen

Op onze pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt Stokwolf kaartenlab gebruik van de diensten van Mollie - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt t extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.

Druktechnieken

Grafische drukwerktechnieken zoals metallic inkten, pregen en stansen worden niet toegepast. Indien een kaartje dit toont is het puur een simulatie zoals glitters, reliëf e.d.. Tenzij er duidelijk is aangegeven dat deze echt goud of zilver folie bevat.
Structuren als kraftpapier, krijtbord en hout zijn geen echte structuren maar hebben alleen deze uitstraling.

Tips, advies en vragen

Heb je tips, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen ik die graag. Ik sta open voor suggesties en aanbevelingen. Stuur een bericht naar mij toe.