Enveloppen

Bij je kaart kun je zelf een mooie bijpassende envelop kiezen. De enveloppen zijn verkrijgbaar in wel meer dan 30 kleuren! Kies een envelop die altijd nét iets groter is dan je kaart, zodat de kaart makkelijk uit de envelop kan. 

Het is mogelijk om de enveloppen voorafgaand aan de geboorte bestellen, zodat je ze alvast kan adresseren. Je kunt ze bestellen door op de envelop naar keuze te klikken. Ook kun je de geboortekaartjes door Stokwolf laten versturen. Meer informatie over deze rechtstreekse verzendservice vind je hier.

Enveloppen af en toe tijdelijk niet beschikbaar

Helaas komt het momenteel voor dat bepaalde enveloppen af en toe tijdelijk niet leverbaar vanwege papiertekorten. Het is daarom aan te raden de enveloppen vooraf te bestellen zodat je zeker weet dat je niet mis grijpt. Mocht jouw gewenste kleur niet via de webshop te bestellen zijn in het gewenste formaat, neem dan contact  met mij op.  en geef daarbij door welke kleur, maat en hoeveelheid je wenst. Vaak zijn er dan nog wel een paar beschikbaar die ik je toe kan laten sturen.

Enveloppen - vanaf €0,27 per stuk

Speciale enveloppen - vanaf €0,38 per stuk

Gouden inlay-enveloppen - vanaf €0,60 per stuk

(alleen voor 13 x 13 en 11 x 17 cm kaarten)

Goudfolie enveloppen - €0,68 per stuk

(alleen voor 13 x 13 en 10 x 21 cm kaarten)