Stokwolf kaartenlab > Enveloppen

Enveloppen

 

Bij je kaart kun je zelf een mooie bijpassende envelop kiezen. De enveloppen zijn verkrijgbaar in wel meer dan 30 kleuren! Kies een envelop die altijd nét iets groter is dan je kaart, zodat de kaart makkelijk uit de envelop kan. 

Het is mogelijk om de enveloppen voorafgaand aan de geboorte bestellen, zodat je ze alvast kan adresseren. Je kunt ze bestellen door op de envelop naar keuze te klikken. Ook kun je de geboortekaartjes door Stokwolf laten versturen. Meer informatie over deze rechtstreekse verzendservice vind je hier.

Wil je een speciale envelop of een kleur die er niet bijstaat? Neem dan even contact op.

 

Standaard enveloppen 

Prijs vanaf €0,25 per stuk

Speciale enveloppen 

Prijs vanaf €0,35 per stuk

Luxe gouden inlay-enveloppen - €0,60 per stuk

Dit is een luxe envelop met een inlay van glansend goud papier. Alleen in de formaten 13 bij 13 cm en 11 bij 17 cm kaarten.

Enveloppen met goudfolie print

Beschikbaar voor kaarten van 13 x 13 cm en 10 x 21 cm, prijs €0,60 per stuk

 

Rouw enveloppen 

Prijs vanaf €0,25 per stuk

Enveloppen die tijdelijk niet beschikbaar zijn

Momenteel zijn af en toe sommige enveloppen tijdelijk niet leverbaar vanwege papiertekort of faillissement van de producent. Het is daarom aan te raden de enveloppen vooraf te bestellen zodat je zeker weet dat je je gewenste kleur hebt. Mocht jouw gewenste kleur niet via de webshop te bestellen zijn in het gewenste formaat, neem dan even contact met mij op. Vaak zijn er dan nog wel een aantal beschikbaar die ik je toe kan laten sturen.