Tips voor het ontwerpen van je geboortekaartje

Op mijn website zijn heel veel leuke ontwerpen te vinden. Maar soms wil je hem net wat anders. Alle kaarten kun je heel makkelijk aanpassen in de online editor.

Illustraties vervangen of toevoegen

Klik op je favouriete kaart en de editor wordt geopend. In de beeldbank vind je een grote hoeveelheid illustraties waaruit je kunt kiezen. Zo kun je heel makkelijk een illustratie vervangen door een andere illustratie of een illustratie toevoegen.

Stokwolf Extra producten

Illustratie op maat laten aanpassen

Wil je een illustratie net wat anders of heb je een heel ander idee, maar kun je dit niet vinden in de beeldbank? Neem dan contact met mij op. Ik kan in veel gevallen een bestaande illustatie voor jou aanpassen of een geheel nieuwe voor je maken. Afhankelijk van de hoeveelheid tekenwerk, wordt hiervoor een meerprijs gerekend.

Let op. Een illustatie die is geschilderd met waterverf (gouache of aquarel) kan ik niet voor je aanpassen. Deze zal speciaal voor jou geschilderd moeten worden. De prijs hiervoor is daarom hoger dan het aanpassen van een digitaal geschilderde illustratie.

Stokwolf poezen

Glinsterend folie toevoegen aan je kaart

Je kunt je kaarten ook laten bedrukken met glinsterend folie! Je hebt keuze uit verschillende soorten: goud, zilver, roségoud, koper en zwartfolie. Je kunt van alle silhouetvormen op de kaarten of in de beeldbank een folievorm maken. Ook alle teksten zijn om te zetten in folieteksten.
Voor foliedruk wordt een meerprijs gerekend en vanwege de extra drukgang is de leveringstijd van de kaarten een dag langer. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er op andere papiersoorten gedrukt wordt dan de reguliere kaarten.

Let op. Je kunt maar één kleur folie op je kaart zetten.

 

Houten kaart

Je kunt ook een kaart laten drukken op echt hout! Wil je een eigen ontwerp maken, ga dan naar de pagina 'Zelf maken' en start met het gewenste kaarttype. Maar je kunt ook een kaart van de website uitkiezen en mij vragen deze om te zetten naar een houten kaart. Neem in dit geval contact met mij op, dan help ik je verder.

Je kunt alleen een enkel kaartje laten drukken op berkenhout en het is niet mogelijk om dit kaartje met wit te bedrukken. De levertijd is 1 dag langer dan normaal. Let op. bij kaartformaten 11 x 17 en 10 x 21 cm heb je twee postzegels nodig bij verzending.

Kaarttype aanpassen

Een gevouwen kaart kan ik heel makkelijk voor je omzetten in een enkele kaart. En van een vierkante kaart kan ik in de meeste gevallen heel makkelijk een rechthoekige kaart voor je maken. Dit kan je helaas niet zelf. Neem in dit geval contact met mij op, dan help ik je verder.

Ronde hoeken

Je kunt een enkel kaartje - zonder folie - ook bestellen met ronde hoeken. Je kunt een kaartrand in de editor omzetten van rechte naar ronde hoeken bij het onderdeel 'achtergrond'.  De extra kosten per kaartje met ronde hoeken zijn € 0,25.