Stokwolf kaartenlab > Geboorteborden

Geboorteborden & raamstickers

Naast een geboortekaartje kun je ook geboorteborden en raamstickers bestellen om je kindje te verwelkomen en te introduceren aan zijn of haar nieuwe woonomgeving. Je kunt de geboorteborden en raamstickers helemaal zelf naar wens vormgeven. Zo kun je kiezen voor een bord of sticker in de stijl van je geboortekaartje of voor een mooi ander ontwerp. 

Tip: Maak een raamsticker of geboortebord zonder datum en bestel hem alvast voorafgaand aan de geboorte. Dan kun je hem na de geboorte gelijk plaatsen.

Raamsticker

Laat aan de buurt zien dat je kindje geboren is! Kies voor een raamsticker in de stijl van je geboortekaartje of voor een heel ander ontwerp. Je kunt het ontwerp helemaal zelf naar wens maken in de editor. De raamsticker is gemaakt van transparant vinyl met een witte (niet transparante) achtergrond. Je plakt hem heel gemakkelijk aan de binnenkant van je raam en hij is eenvoudig weer te verwijderen. 

Keuze uit drie formaten: 50x50 cm, 40 x 60 cm en 60 x 40 cm, prijs € 34,95

maak een raamsticker

 

Raambord dubbel

Een heel stijlvol en subtiel geboortebord op je raam als aankondiging van je kindje! Kies voor een ontwerp in de stijl van je geboortekaartje of voor een heel ander ontwerp. Dit geboortebord, dat je misschien wel kent als 'makelaarsbord', is gemaakt van stevig en weerbestendig plastic (3,5 mm dik kanaalplaat). Het ontwerp wordt op beide zijden aangebracht waardoor het van alle kanten goed zichtbaar is. Het is eenvoudig op het raam te bevestigen met een plakrand.

Keuze uit drie formaten: 50 x 50 cm, 40 x 60 cm en 60 x 40 cm voor € 42,95

maak een raambord

 

Raambord enkel

Een prachtig bord voor je raam als aankondiging van je kindje! Kies voor een ontwerp in de stijl van je geboortekaartje of voor een heel ander ontwerp. Het geboortebord is gemaakt van stevig en weerbestendig materiaal (3,5 mm dik kanaalplaat). Je bevestigt het bord gemakkelijk op je raam of een ander glad oppervlak met behulp van de plakrand aan de achterzijde. 

Keuze uit drie formaten: 50 x 50 cm, 40 x 60 cm en 60 x 40 cm, prijs € 34,95

maak een raambord

 

Tuinbord

Een prachtig bord voor in de tuin als aankondiging van je kindje! Kies voor een tuinbord in de stijl van je geboortekaartje of voor een heel ander ontwerp.
Tuinborden worden gedrukt op 5 mm dik Forex. Dit is een stevig en weerbestendig materiaal waarop de print mooi uitkomt. Je bevestigt het bord gemakkelijk op een (eigen) houten paal naar keuze. Let op. De tuinpaal en het bevestigingsmateriaal worden niet meegeleverd maar kun je makkelijk verkrijgen bij je lokale bouwmarkt.

Formaat 40 x 60 cm en 60 x 40 cm prijs € 42,95, formaat 70 x 70 cm, prijs € 42,95

maak een tuinbord

 

Een geboortebord of raamsticker van je geboortekaartje

Wil je een geboortebord of raamsticker in de stijl van je geboortekaartje laten maken, neem dan contact  met mij op. Ik zet je kaartje om in een geboortebord of raamsticker. Dit ontwerp zet ik vervolgens in je collectie voor je klaar, zodat je hem kunt bestellen en eventueel nog kunt aanpassen.

Een eigen ontwerp met illustraties uit de beeldbank

Je kunt heel makkelijk een geboortebord of raamsticker ontwerpen met illustraties en lettertypes in de editor. Klik op bovenstaande buttons en je komt op de pagina om zelf een geboortebord of raamsticker te maken.
Kom je er niet uit? Neem gerust contact  met mij op.

Een geboortebord of -sticker tegelijk met je geboortekaartje bestellen

Je kunt ook gelijktijdig met je geboortekaartje een geboortebord of raamsticker van je geboortekaartje bestellen. Wanneer je je geboortekaartje bestelt, kom je in een scherm waarbij automatisch geboorteborden en -stickers zijn gegenereerd op basis van jouw ontwerp. Je kunt deze vervolgens aanpassen of gelijk meebestellen met je geboortekaartje.

Let op. Geboorteborden en -stickers hebben een langere leveringstijd dan geboortekaartjes en worden daarom los van je geboortekaartjes geleverd.

Leveringsinformatie

De geboorteborden en raamstickers worden los van de geboortekaartjes geleverd en binnen 2 werkdagen (ma-vr) bezorgd.